
İçki Servis Bar Arabası No:3
bar arabası

Cavalry, eskitme pirinç gövdeli bir bar servis arabasıdır. Ölçüsü 88x50x90 cm; salonda bir köşeye rahatça sığar. Servis yüzeylerinde ayna tepsi kullanıyoruz; şişe ve kristal bardak ayna üzerinde ışığı ikiye katlar, dökülen içki de silinip geçer. Kapak görselinde at başı detaylı pirinç iskelet ve büyük tekerlekler görünüyor. Tekerlekleri kauçuk kaplı olduğu için araba parke ve ahşap zeminde iz bırakmaz, salondan terasa ya da yemek odasına rahatça taşınır. Pirinç yüzeyin parlak ya da eskitme bitişini sipariş aşamasında belirliyoruz. Tek parça siparişte üretim yaklaşık 1,5 ay sürer.
Tüm bar arabası modelleriSipariş üzerine üretim: tek parça yaklaşık 1,5 ay, ölçü ve malzeme projenize göre.
Bu modeli farklı ölçü, kumaş ya da ahşapla istiyorsanız kişiye özel mobilya olarak üretiyoruz. Seçenekler ve stok durumu için bize yazın.

Design Studio ekibimiz evinizi, villanızı ya da otelinizi kat planından anahtar teslimine kadar tek elden yürütür: keşif, konsept, foto-gerçekçi 3D görselleştirme, malzeme seçimi, kendi fabrikamızda üretim ve sahada kurulum. Bu ürünü mekânınızın içinde, seçtiğiniz malzemeyle, üretimden önce görürsünüz.

Pirinç neyden yapılır? Bakır ve çinko alaşımı, doğada saf bulunmaz. Madenden PVD kaplamaya: mobilyada pirinç rengini yıllarca koruyan kaplama hangisi?

Niş, kiriş ya da kot farkı olan odada özel üretim kendini öder, kiralık evde hazır mobilya çoğu zaman yeter. Maliyet, süre ve ömür dokuz kriterde.